Перейти к основному содержанию
Liikunta
Liikunta

Ota yhteyttä

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Liikuntapalvelut

Liikuntapalvelut luovat edellytyksiä kuntalaisten liikunnalle kehittämällä paikallista ja alueellista yhteistyötä ja terveyttä edistävää liikuntaa, tukemalla kansalaistoimintaa, tarjoamalla liikuntapaikkoja sekä järjestämällä liikuntaa ottaen huomioon myös erityisryhmät. Liikuntapaikkatarjontaa on lisätty ottaen huomioon erityisliikunnan tarpeet.

Liikuntapalvelut järjestävät kuntalaisille vapaa-aikapalveluita sekä toimintaa yhteistyössä eri tahojen kanssa mm. liikuntatoimintaa, kilpaurheilua sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa, edistäen kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä ottamalla huomioon erityisesti lapset ja nuoret. Palveluihin kuuluvat ulkoliikunta-alueet, jäähalli sekä liikunta-/uimahallitoiminta. Liikuntapaikkojen kehittäminen sekä kunnossa pitäminen on edistänyt kuntalaisten kiinnostusta liikuntaa kohtaan.

Uima- ja liikuntahalli suljettu             25-26.5.2022

Kauden 2022-2023 vakiovuorot ovat haettavissa 21.8.2022 saakka. Rekisteröitymällä Timmi-tilavarausohjelmiston käyttäjäksi voit jättää vakiovuorohakemuksen myös sähköisesti. Ohjeet rekisteröitymiseen löytyvät osoitteesta www.haapavesi.fi -> palvelut -> tilavaraukset -> tilojen varaaminen

 

logo-mobi_0.png

Хаапавеси

TÄHTELÄNKUJA 1
86601 HAAPAVESI

тел. +358 447591300


NEUVONTA@HAAPAVESI.FI

Хаапавеси брошюра
haapavesi_ru-1.png

Хаапавеси в Facebook