Перейти к основному содержанию
Yhteisö- ja kerhotila Olokkari
Yhteisö- ja kerhotila Olokkari avautui Vienolaan 1.2.2024 (Lallunniementie 2)!
 
Hyvinvointilautakunta päätti lokakuussa 2022 pidetyssä kokouksessaan, että kaupunki tarjoaa paikkakunnalla toimiville yhdistyksille ja järjestöille maksuttoman kokoontumistilan, joka sittemmin nimiäänestyksen perusteella nimettiin yhteisö- ja kerhotila Olokkariksi. 
 
Haapavedellä toimivat yhdistykset, järjestöt ja yhteisöt voivat varata Olokkaria maksuttomasti käyttöönsä yleishyödylliseen toimintaan. Tilaa voi varata maksuttomasti myös muut haapavetiset tahot käyttöönsä, kun toiminta on yleishyödyllistä, ja se on osallistujalle maksutonta sekä edistää kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia.
 
Tilaa voi varata käyttöönsä Timmi -ajanvarauskalenterin kautta tai ottamalla yhteyttä kulttuuri- ja hyvinvointikoordinaattoriin.
 

Vakiovuorot

Yhteisö- ja kerhotila Olokkarin vakiovuorojen haku syksylle 2024 ja keväälle 2025 on nyt avoinna! Voitte laittaa vapaamuotoisen hakemuksen toivomastanne ajankohdasta sähköpostiosoitteeseen suvi.haikola@haapavesi.fi. Hakemukset tulee jättää 23.8. mennessä. Mikäli haluatte kokoontua/pitää kerhoa jo elokuussa, voitte tehdä niistä yksittäiset varaukset.
 

Lisätiedot:

Suvi Haikola
Kulttuuri- ja hyvinvointikoordinaattori

044 7591 248
suvi.haikola@haapavesi.fi

 

Olokkarin varaustilanne:

Yhteisö- ja kerhotila Olokkarin varaustilanne

 

Olokkarin säännöt:

Yhteisö- ja kerhotila Olokkarin säännöt