Перейти к основному содержанию
Vapaat asunnot ja asunnon hakeminen

Vapaat ja vapautuvat asunnot

Vapaiden ja vapautuvien asuntojen tilanne muuttuu jatkuvasti. Asukasvalinnat tehdään asuntohakemusten perusteella. 

Asiakaspalvelu: Kiinteistötahkola avoinna ma-to 9-16 ja pe 9-13 p. 0207480 213 tai haapa-asunnot@kiinteistotahkola.fi

Asunnon hakeminen

Asuntoihin on jatkuva haku. Asuntohakemus on voimassa 3 kk:tta jättöpäivästä. Vanhentunut hakemus poistetaan hakijajonosta ilman eri ilmoitusta hakijalle. Hakemus poistetaan myös, mikäli hakijalle tarjotaan asuntoa, eikä hakija vastaa yhteydenottoon.

Asukasvalinnoista ilmoitetaan valituille sähköpostilla (mikäli hakija on sellaisen hakemukseen laittanut) tai puhelimitse.

Vuokravakuus

Vuokravakuus on suuruudeltaan asunnon vuokra täysinä euroina. Luottotietohäiriö saattaa vaikuttaa vakuuden määrään. Vakuus tulee olla maksettuna vuokranantajan tilille tai maksusitoumus toimitettuna ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.  Mahdollinen maksusitoumus voidaan hyväksyä vain Kelalta tai sosiaalitoimistolta. Tarkastamme luottotiedot, ja ennen asunnon luovutusta hakijalla on oltava voimassa oleva kotivakuutus, joka sisältää vastuuvakuutuksen kolmannelle osapuolelle.

Asuntohakemus

Täytä ensin asuntohakemus (pdf) huolellisesti. Allekirjoita ja toimita siihen liitteeksi tuloselvitys tai opiskelutodistus sekä verotustodistus. Tarkemmat ohjeet löytyvät hakemuslomakkeesta. Puutteellisia hakemuksia emme valitettavasti voi käsitellä. 

Myös halutessasi asunnonvaihtoa, täytä asuntohakemus (pdf). 

Huomioithan, että asuntohakemus sekä asunnonvaihtohakemus ovat voimassa 3 kk jättöpäivästä. Voit uusia sen soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä sähköpostia. Ilmoitathan meille myös, mikäli saat asunnon muualta, niin emme turhaan pidä sinua listoillamme.

Tutustu myös vuokra-asuntojen järjestyssääntöihin (pdf).

Voit lähettää skannatun asuntohakemuksesi liitteineen haapa-asunnot@kiinteistotahkola.fi -sähköpostiosoitteeseen, tai lähettää ne paperisena kappaleina kirjepostitse seuraavaan osoitteeseen:

Kiinteistötahkola Oulu Oy
Liminganraitti 10C
91900 Liminka