Skip to main content
Majoituspalvelut

Kylpyläsaaren Lomakylä

Kylpyläsaari Camping  sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta ja tarjoaa majoitus-, ruoka- ja ohjelmapalveluja ympäri vuoden. Talvisin käytössä kaksi viihtyisän isoa mökkiä, joissa 6 vuodepaikkaa per mökki, oma keittiö sekä suihku- ja saunatilat. Kesäisin käytössä lisäksi 8 pienempää mökkiä, telttailualue ja 10-paikkainen caravan-alue.
 
Alueella palvelee kesällä 2019 valmistuneet päärakennuksen kahvila-ravintola terasseineen sekä rantasauna. Kesäisin myös jäätelökioski, lapsiystävällinen uimaranta ja minigolfkenttä. Kahvila-ravintolan herkuista voit nauttia aukioloaikoina keväästä syksyyn sekä yksityistilaisuuksissa myös talvella. Rantasauna on varattavissa ympäri vuoden.

www.kylpylasaarenlomakyla.fi 

Lisätietoja

Puhelinnumero: 040 523 1022

Sähköposti: jaana.kuutti@kylpylasaarenlomakyla.fi

Facebook

Villa Korkatti

Villa Korkatti sijaitsee rauhallisella ja idyllisellä paikalla noin 8 km Haapavedeltä Pulkkilan suuntaan ja tarjoaa majoitus-, kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluja.

Tervetuloa majoittumaan kotoisaan Villaan. Tarjolla on 5 kpl 1-4 hengen huoneita. Majoitustilat ovat remontoitu ja sisustettu viime vuosina, vanhaa kunnioittaen. Majoituksen hintaan sisältyy vuodevaatteet, pyyhkeet, wifi, sisäsaunan vapaa käyttö sekä aamupalatarvikkeet. Majoitushintoihin sisältyy myös pääsy Haapaveden kaupungin uimahalliin ja kuntosalille. Majoittujille tarjolla lisäksi fatbike-vuokrausta, paintballia, Villan isännän historiikkiretki sekä perinteinen ulkosauna & palju illaksi.

Idyllinen Villa sopii mainiosti myös häiden, muistojuhlien, tyky-päivien, syntymäpäivien ym. juhlien ja kokousten järjestämiseen. Ohjelmapalveluina tarjolla on valmiita paketteja aktiviteetteineen ja ruokailuineen, kuten Villan Tyky, Villan Vahvin, Paintball sekä Historiikkiretki.

Villa Korkatti

Sähköposti: info@villakorkatti.fi
 

Haapaveden Opisto

Etsitkö tilaisuuksiin tai tapahtumiin soveltuvia tila- ja ruokapalveluja läheltä Haapaveden keskustaa. Tarvitsetko tilaisuuden yhteyteen myös majoitusta?
Haapaveden Opistolta on vuokrattavissa

 • auditoriotilat 205 henkilölle
 • neuvottelutila Haapio, Kirjasto 10–20 henkilölle
 • opetustiloja (myös kokoustiloiksi), juhlasali 30–50 henkilölle, pienluokat, tietokoneluokka sekä 5 luokkatilaa
 • Wiivinsali-ruokala 80 henkilölle (yhdistettynä juhlasaliin 150 henkilölle)
 • neljä asuntolaa, joissa noin 110 asuntolapaikkaa. Huoneet ovat 1–2 hengen kalustettuja huoneita ja majoitus sisältää liinavaatteet ja aamupalan (40 eur/yö/hlö)

Kaikkiin tilaisuuksiin on mahdollista tilata majoitus-, ruoka ja kokoustarjoilut.
 

Hotelli-Ravintola Haapakannel

Hotelli Haapakannel

 • 26 kodikasta 2 hengen huonetta
 • tasokas kokous-, viihde- ja ruokaravintola
 • aulabaari, pub ja kesäterassi
 • kokoustilat, takkahuone ja kaksi saunaa
 • elävää musiikkia viikonloppuisin
 • artistivierailuja valtakunnan huipulta

 

Pekan Pirtit

Kulttuurikartano Pekan Pirtit tarjoaa tunnelmallisia majoitusvaihtoehtoja sekä yksilöllisiä juhla- ja kokouspalveluita Haapaveden sydämessä, kaupungin palveluiden välittömässä läheisyydessä. Majoitustiloina toimivat kahden hengen täysvarusteltu huoneisto sekä kesäajan hirsiset vinttikammarit. Kaikki palvelumme ja majoitusvaihtoehtomme ovat samassa pihapiirissä. Majoitukseen sisältyy ilmainen uimahallin ja kuntosalin käyttö niiden aukioloaikojen puitteissa.

Kulttuurikartano Pekan Pirtit
 

Ruustinnanhovi

Kulttuurihistoriallisessa ympäristössä aktiivisen kokouksen tai riemukkaan juhlan järjestäminen on nautinto. Ruustinnanhovi tarjoaa upean miljöön yrityksille asiakkaiden ja vieraiden viihtymiseen sekä kokousten ja koulutustilaisuuksien pitämiseen. Myös häiden tai muiden perhejuhlien pitopaikaksi Ruustinnanhovi soveltuu erinomaisesti.

Ruustinnanhovin majoitustiloina ovat rauhalliset kahden hengen huoneet neljän huoneen soluissa, joissa on suihku, keittiö ja olohuone. Päärakennuksen saunaan sopii suurempikin porukka ja Mustikkalahden rannalla voi kokea elämyksiä 50-luvun rantasaunassa.

Juhlapalvelu Ruustinnanhovi - Juhlapalvelu Ruustinnanhovi

Muut majoituspalvelut

Lisää majoituspalveluita löydät esimerkiksi booking.com palvelusta.

Booking

 

 

 

Päärakennus laiturilta.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lonninkartano-300x137.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ruustinnanhovi-300x137.jpg