Hyppää pääsisältöön
Teatteri
Päättyy
Tapahtumapaikka
Raahen kesäteatteri
Järjestäjä
Haapaveden kaupungin kulttuuritoimi
Yhteyshenkilön nimi
Suvi Haikola
Yhteyshenkilön puhelin
0447591248
Kesäteatterimatka
Lähde mukaan kesäteatterimatkalle! 
 
Haapaveden kaupungin kulttuuritoimi järjestää teatterimatkan Raahen kesäteatteriin sunnuntaina 9.7.2023. Esityksenä on Myrskyluodon Maija. Esitys alkaa klo 15, lähtö liikuntahallin pihasta klo 13.
Lipun hinta on 25€ (sis. pullakahvit), linja-autokyyditys 15€/osallistuja. Matkalle mahtuu 45 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka toteutuu, mikäli lähdössä on vähintään 30 henkilöä.
Ilmoittaudu mukaan 29.6. mennessä: suvi.haikola@haapavesi.fi / 0447591248 (tekstiviesti/whatsapp).
 
"Myrskyluodon Maija on Anni Blomqvistin rakastettu tarina kalastajan vaimosta meren ja elämän myrskyissä. Suuri klassikko, jossa ihminen ja armoton luonto ottavat mittaa toisistaan, mies ja nainen voittavat yhdessä vaikeuden toisensa perään, kunnes kohtalo sanoo sen viimeisen, painavimman sanansa.
Nuoren Maijan roolissa loistaa raahelaislähtöinen muusikko Maria Vinberg. Näytelmän ohjaa Oulun, Rovaniemen, Joensuun ja Rauman kaupunginteattereita johtanut Ahti Ahonen. Lavastuksesta vastaa Kuopion kaupunginteatterissa pitkään työskennellyt lavastaja Juhani Parviainen ja koreografina toimii Oulun vapaalta kentältä tanssitaiteilija Elina Tähtelä. Näytelmän iloissa ja suruissa soi Matti Puurtisen säveltämä musiikki, jonka on sovittanut teatterillemme Juha Antikainen." (Lähde: Raahen teatteri)

Haapaveden tulevat tapahtumat