Hyppää pääsisältöön

Asunnon haku

Hakeminen

Asuntoihin on jatkuva haku. Asuntohakemus on voimassa 3 kk:tta jättöpäivästä. Emme käsittele hakemuksia, joista puuttuu liitteitä. Hakemuksen voi uusia joko puhelimitse/sähköpostilla tai jättämällä uuden hakemuksen. Vanhentunut hakemus poistetaan hakijajonosta ilman eri ilmoitusta hakijalle. Hakemus poistetaan myös, mikäli hakijalle tarjotaan asuntoa, eikä hakija vastaa yhteydenottoon.

Asukasvalinnoista ilmoitetaan valituille sähköpostilla (mikäli hakija on sellaisen hakemukseen laittanut) tai kirjeitse hakemuksessa ilmoitettuun osoitteeseen.
Vuokrasopimus tehdään aluksi yleensä 3 kk määräaikaisena, jonka jälkeen tehdään uusi toistaiseksi voimassa oleva sopimus, mikäli maksu- tai muita häiriöitä ei ole ollut.

Vuokravakuus

Vuokravakuus on suuruudeltaan asunnon vuokra täysinä euroina. Luottotietohäiriö saattaa vaikuttaa vakuuden määrään. Vakuus tulee olla maksettuna vuokranantajan tilille tai maksusitoumus toimitettuna ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.  Mahdollinen maksusitoumus voidaan hyväksyä vain Kelalta tai sosiaalitoimistolta. Tarkastamme luottotiedot, ja ennen asunnon luovutusta hakijalla on oltava voimassa oleva kotivakuutus joka sisältää vastuuvakuutuksen kolmannelle osapuolelle.

Asuntohakemus

Täytä ensin asuntohakemus (pdf) huolellisesti. Allekirjoita ja toimita siihen liitteeksi tuloselvitys tai opiskelutodistus sekä verotustodistus. Tarkemmat ohjeet löytyvät hakemuslomakkeesta. Puutteellisia hakemuksia emme valitettavasti voi käsitellä. Lähetä allekirjoitettu hakemus osoitteeseen haapa-asunnot (@) haapavesi.fi.

Myös halutessasi asunnonvaihtoa, täytä asuntohakemus (pdf) ja palauta se allekirjoitettuna osoitteeseen haapa-asunnot (@) haapavesi.fi.

Huomioithan, että asuntohakemus sekä asunnonvaihtohakemus ovat voimassa 3 kk jättöpäivästä. Voit uusia sen soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä sähköpostia. Ilmoitathan meille myös, mikäli saat asunnon muualta, niin emme turhaan pidä sinua listoillamme.

Tutustu myös vuokra-asuntojen järjestyssääntöihin (pdf).

 

Logo - Haapaveden kaupunki

HAAPAVEDEN KAUPUNKI

TÄHTELÄNKUJA 1 (KAUPUNGINTALO)
86601 HAAPAVESI
Y-TUNNUS: 0184872-4

PUHELIN: 044 7591300


VIRALLISET TIEDOTTEET JA TIEDUSTELUT:
HAAPAVEDEN.KAUPUNKI@HAAPAVESI.FI

MUU SÄHKÖPOSTI: NEUVONTA@HAAPAVESI.FI

KAUPUNGINTALO ON AVOINNA:
MA-TO KLO 9.30 - 15.00
PE KLO 9.30 - 14.00

 

LASKUTUSOSOITE:

Haapaveden kaupunki
Yksikön nimi (esim. Tekninen toimi)
003701848724
PL 5016 

02066 DOCUSCAN

                                                                                                                  

 

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003701848724
Verkkolaskuoperaattori:CGI Suomi Oy
Välittäjän tunnus: 003703575029

Saavutettavuus

PALVELUITA

PUHELINLUETTELO
LOMAKKEITA
KUVA- JA LOGOPANKKI
OTA YHTEYTTÄ

MATKAHUOLLON REITTIOPAS

TARINOITA HAAPAVEDELTÄ


HAAPAVEDEN KAUPUNKI FACEBOOKISSA

TUTUSTU HAAPAVEDEN KAUPUNGIN FACEBOOK-SIVUSTOON JA TYKKÄÄ MEISTÄ

 

 

Sivukartta | Etusivulle