Hyppää pääsisältöön
  • M-filter
  • HASA
  • Agronic
  • Darekon
Elinkeino- ja työllisyyspalvelut

Tervetuloa Haapaveden kaupungin elinkeinopalvelujen sivuille!

Haapavesi on elinvoimainen ja kasvava kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla, joka tarjoaa erinomaiset puitteet yritystoiminnalle ja yrittäjyydelle. Haapaveden kaupungin elinkeinopalvelut ovat sitoutuneet tukemaan paikallista elinkeinoelämää ja tarjoamaan monipuolisia palveluita yritysten perustamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Miksi Haapavesi?

Haapavesi tunnetaan aktiivisesta yrityskulttuuristaan, monipuolisesta elinkeinoelämästään ja erinomaisista logistisista yhteyksistään. Kaupunki sijaitsee strategisesti tärkeällä paikalla, ja täältä on hyvät yhteydet niin kotimaan kuin kansainvälisille markkinoille. Meillä on tarjolla kilpailukykyisiä toimitiloja, osaavaa työvoimaa ja vahva yhteistyöverkosto.

Elinkeinopalvelujen tarjoamat palvelut

  • tontit ja toimitilat
  • yrityksen perustaminen
  • yritystuet ja starttiraha
  • liiketoiminnan kehittäminen
     

Yrityksen perustaminen ja neuvonta

Haaveiletko oman yrityksen perustamisesta? Me autamme sinua liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa ja alkuvaiheen käytännön järjestelyissä. Tarjoamme myös maksutonta neuvontaa yritystoiminnan kehittämiseen ja kasvuun liittyvissä kysymyksissä.

Rahoitus ja tukimuodot

Elinkeinopalvelumme opastavat sinua eri rahoitusvaihtoehtojen ja tukimuotojen hyödyntämisessä. Olipa kyseessä investointituki, starttiraha tai EU-rahoitus, asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Koulutus ja osaamisen kehittäminen

Järjestämme säännöllisesti koulutuksia ja infotilaisuuksia, jotka on suunnattu niin aloittaville kuin jo toimiville yrityksille. Koulutusten aiheina voivat olla esimerkiksi markkinointi, digitaaliset työkalut, kansainvälistyminen ja johtaminen. Tavoitteemme on auttaa yrityksiä pysymään kilpailukykyisinä ja kehittymään jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Verkostoituminen ja yhteistyö

Haapavedellä yritykset eivät ole yksin. Kaupunkimme elinkeinopalvelut edistävät aktiivisesti verkostoitumista ja yhteistyötä paikallisten, alueellisten ja kansainvälisten toimijoiden välillä. Järjestämme säännöllisesti yritystapaamisia ja -tapahtumia, joissa voit vaihtaa kokemuksia ja löytää uusia yhteistyökumppaneita.

Ota yhteyttä

Oletpa sitten uusi yrittäjä tai kokenut konkari, Haapaveden kaupungin elinkeinopalvelut ovat täällä sinua varten. Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua menestymään!
 

Yhteystiedot
Tanja Törmälehto
Yritysasiantuntija
tanja.tormalehto@haapavesi.fi
Puh. 044 7591 306
 

Keskipisteen Yrityspörssi

Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan myytävät ja vuokrattavat kohteet (liiketoiminta, toimitila ja kalustoa) esitellään Keskipisteen yrityspörssi-sivulla Voit myös lisätä omia ilmoituksia yrityspörssin sivuille rekisteröitymällä sen yrityskäyttäjäksi.

 

Yritystarinoita Haapavedeltä

Tutustu haapavetisen Demeca Oy:n tarinaan ja kokemuksiin siitä, millaista Haapavedellä on yrittää.

Tutustu myös Energinen Haapavesi-lehteemme ja lue läpi yritystarinoitamme.

 

Omistajanvaihdospalvelut

Nykyisten yritysten jatkuvuus ja uudistuminen ovat jokaisen paikkakunnan elinvoiman perusta. Yritysten omistajanvaihdokset tarjoavat mahdollisuuden menestyvän liiketoiminnan pitkäjänteiseen rakentamiseen. Omistajanvaihdosneuvonta auttaa nykyistä tai tulevaa yrittäjää ensimmäisissä askeleissa kohti onnistunutta omistajanvaihdosta.

Valtakunnallinen Omistajanvaihdosfoorumi toimii Suomessa sen hyväksi, että yrityskauppoja ja perheyritysten sukupolvenvaihdoksia saataisiin helpotettua ja vauhditettua. MOP-hanke on lanseerannut omistajanvaihdosneuvonnan hakupalvelun yrityksen ostamista, myymistä tai sukupolven vaihdosta suunnitteleville yrittäjille ja yrittäjyyttä suunnitteleville henkilöille.

Hakupalvelu kokoaa omistajanvaihdosneuvontaa tarjoavat tahot yhteen paikkaan. Mukana on yli 120 neuvojaa, jotka edustavat Suomen Yrittäjien aluejärjestöjä ja niiden kehittämishankkeita, Uusyrityskeskuksia, kuntien elinkeinotoimia ja -yhtiöitä, ProAgriaa, Metsäkeskusta sekä muita omistajanvaihdosneuvontaa antavia julkisia ja yksityisiä tahoja.

Linkki omistajanvaihdospalveluun