Vestia Oy avaa automatisoidun lajittelupihan Haapavedelle

Vestia Oy avaa automatisoidun lajittelupihan Haapavedelle

Vestia Oy avaa Haapavedelle uuden automatisoidun lajittelupihan osoitteeseen Pirkolantie 42 torstaina 14.1.2021 klo 11. Avajaisissa on tarjolla opastusta palveluautomaatin käyttöön. Uusi lajittelupiha palvelee jatkossa aiempaa pidempään ma-pe klo 10-17. Avajaiset ja asiointi tapahtuu koronarajoitukset huomioiden.

Avajaisissa opastusta palveluautomaatin käyttöön koronarajoitukset huomioiden

Haapaveden uusi lajittelupiha avataan osoitteeseen Pirkolantie 42 torstaina 14.1.2021. Avajaispäivänä paikalla on klo 11–14 Vestia Oy:n henkilökuntaa opastamassa asiakkaita palveluautomaatin käytössä ja jätekuormien lajittelussa.

Avajaiset ja asiointi lajittelupihalla järjestetään koronarajoitukset huomioiden. Lajittelupihalla voi asioida yhtä aikaa enintään 10 henkilöä turvaväleistä huolehtien. Avajaisissa on myös kasvomaskisuositus.

Uusi lajittelupiha palvelee hyötyjäteasemaa pidemmin aukioloajoin

Uudistuksen myötä entinen hyötyjäteasema tunnetaan jatkossa nimellä lajittelupiha. Automatisoinnin avulla lajittelupiha palvelee asiakkaita hyötyjäteasemaa pidemmin aukioloajoin. Uudistuksen taustalla ovat asiakkaiden toiveet pidemmistä aukioloajoista.

Haapaveden lajittelupihan itsepalvelu on avoinna 15.1. alkaen maanantaista perjantaihin klo 10–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti. Itsepalveluaikoina asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä asiakaspalveluun, josta voidaan antaa neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön. Vestia Oy hoitaa kaikkien lajittelupihojen etävalvonnan ja -asiakaspalvelun Ylivieskan jätekeskuksesta.

Maksuvälineenä käy ainoastaan korttimaksu. Henkilökunnan palveluaikoina on mahdollista maksaa myös laskulla. Henkilökuntaa Haapaveden lajittelupihalla on torstaisin klo 14-17.

Oheisina liitteinä ovat tämä kuntatiedote ja ohjeistus Haapaveden lajittelupihalle saapumiseen saavutettavuudet täyttävässä PDF-muodossa.

Lisätietoja:

asiakaspalvelu / asiakaspalvelu@vestia.fi / (08) 410 8700

Pe, 08.01.2021 - 14:27