Haemme yrittäjää Kylpyläsaaren leirintäalueelle

Kylpyläsaari sijaitsee kauniilla paikalla Kirkkojärven rannalla, lähellä kaupungin palveluita ja aluetta ympäröi kaunis luonto. Ravintolatilat ja ulkoterassi mahdollistavat erilaisten tapahtumien järjestämisen. Lähialueella voi harrastaa mm. uintia, patikointia, pyöräilyä tai hiihtoa. Leirintäalueen tarkoituksena on tarjota laadukkaita majoitus- ravintola- ja aktiviteettipalveluita paikallisille sekä matkailijoille ympäri Suomen.

  • Tavoitteena on löytää yrittäjä Kylpyläsaaren leirintäalueelle, joka haluaa aktiivisesti kehittää leirintäalueen toimintaa ja lisätä sen palvelutarjontaa. Vuokralaisella tulisi olla alan kokemusta ja halua sitoutua pidemmäksi aikaa alueen kehittämiseen.
  • Tulevan yrittäjän kanssa neuvotellaan sopimus, jolla yrittäjä saa liiketoimintansa käyttöön lomakylässä sijaitsevan ravintolan, baarin, tilaussaunan sekä kaksi isompaa mökkiä, jotka ovat myös talvikäytössä. Alueella on myös useita pienempiä kesäkäytössä olevia mökkejä. Lomakylän muihin mukavuuksiin kuuluu grillikota sekä kaupungin yleinen uimaranta.
     

Yrittäjähaun aikataulutus

Haemme avoimella, kaksivaiheisella menettelyllä Kylpyläsaaren leirintäalueelle vuokralaista vähintään seuraavalle 3 vuodelle. Optiovuosista voidaan neuvotella.

Yrittäjähaku on esillä Yritysporssi.fi palvelussa, TE –toimiston sivuilla, Keskipisteen Yrityspörssissä sekä kaupungin omilla verkkosivuilla 18.2.2024 saakka.

Tarjoukset ja liiketoimintasuunnitelma 18.2.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen neuvonta@haapavesi.fi 

Hakuprosessin ensimmäinen vaihe päättyy 18.2.2024, jonka jälkeen kaikki tarjouksen jättäneet kutsutaan esittelemään oma tarjous ja liiketoimintasuunnitelma Haapaveden kaupungin elinkeinotiimille. 

Vuokrasopimusneuvottelut käydään valintakriteerien perusteella valitun parhaan tarjouksen antaneen tahon kanssa (kts. valintakriteerit). Näiden perusteella tehdään esitys kaupungin hallitukselle, joka tekee päätöksen valinnasta.

Toinen vaihe valmis, tavoite 15.3.2024 mennessä.

Sopimuksen alkamisajankohta olisi 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kohteen esittelypäivä tiistaina 13.2.2024 klo 10–14. Lisätietoja esittelystä: Tanja Törmälehto 044 7591 306. Etukäteisilmoittautuminen esittelyyn sähköpostilla osoitteeseen: tanja.tormalehto@haapavesi.fi

 

Hakijoiden haastattelut ja liiketoimintasuunnitelmien esittely Haapaveden kaupungin elinkeinotiimille tiistaina 20.2.2024 klo 14.00 alkaen kaupungintalolla. Lähetämme kutsun ja aikataulun sähköpostilla tarjousten jättäneille.