TAPAHTUMAKALENTERI | Lauantai, huhtikuu 27, 2024

Haapavedellä järjestettävät Elinvoimamessut kutsuvat sinut mukaan vuoden elinvoimaisimpaan tapahtumaan! Tule mukaan rakentamaan yhteistä tulevaisuutta ja vahvistamaan koko alueen elinvoimaa!

Messut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua alueen yrityksiin ja muihin toimijoihin sekä heidän tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin. Voit myös löytää potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja luoda kontakteja tulevaisuutta varten.

Tapahtumaa on isännöimässä tuttu radioääni ja yrittäjä Lauri Salovaara. Lapsia tulee viihdyttämään Pikku Kakkosesta tuttu Pikkuli. Lapsille on oma leikkinurkkaus ja sään salliessa alueella on pomppulinnoja.

Tule inspiroitumaan monipuolisesta ohjelmasta, johon kuuluu mm. paneelikeskustelua. Lisäksi voit löytää uusia mahdollisuuksia, ideoita ja näkökulmia liiketoimintasi kehittämiseen.

Elinvoimamessut ovat paikka, jossa kohtaavat paikallinen osaaminen, innovaatiot ja yrittäjyys. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä - tule mukaan rakentamaan yhteistä tulevaisuutta ja vahvistamaan koko alueen elinvoimaa!

Reserviläisten ampumakilpailu.
Lajit:
-Perinnekivääri 150m 3-asento
-Rk 150m 3-asento

Tervetuloa juhlistamaan kevättä Kevätysäri vol 2 pariin!

Suomen suosituin ysäri-DJ Oku Luukkainen ja legendaarinen E-rotic kääntävät volyymin täysille ja herättävät sisäisen ysärisi Haapaveden ainutlaatuisessa Kevätysäri-tapahtumassa. Iloiset ihmiset ja mukaansa tempaana musiikki luovat unohtumattoman kevätjuhlan.

Otathan kaverisi mukaan ja tulet jakamaan rytmin ja retron riemua!

Lisätietoja tapahtumasta: kevatysari.fi