TAPAHTUMAKALENTERI | Torstai, syyskuu 7, 2023

Aloitamme toteuttamaan kulttuurikasvatussuunnitelman kokonaisuuksia syksyisellä luontoretkellä ja ympäristötaidepajalla, joka on tarkoitettu haapavetisille 5-vuotiaille! 
Luontoretki ja ympäristötaidepaja toteutetaan hoitopäivän aikana, eli varhaiskasvatuksessa olevat lapset osallistuvat retkelle automaattisesti hoitajien kanssa. Kotihoidossa olevat 5-vuotiaat voivat osallistua retkelle itselleen sopivana ajankohtana yhdessä 18 vuotta täyttäneen huoltajan kanssa. Kotihoidossa olevien lasten ilmoittautumiset 1.9. mennessä osoitteeseen suvi.haikola@haapavesi.fi tai puh. 0447591248.
Luontoretket toteutetaan hyvinvointiviikolla 5.9.-7.9. aamupäivän aikana. Retki suuntautuu tänä vuonna Paakkilaan.
Ympäristötaidepajan tuotokset ovat nähtävillä Taiteiden yössä 9.9. Jedun piha-alueella olevilla perinnemarkkinoilla.  Luontoretki ja ympäristötaidepaja toteutetaan yhteistyössä Jedun Haapaveden yksikön luonto- ja ympäristöalan kanssa.
 

Tervetuloa Taimin päivän taimen vaihto -tapahtumaan MeijänTuvalle!

Jani kertoo puutarhaterapiasta, luonnon vaikutuksista mielen/kehon hyvinvointiin ja kertoo myös esimerkkejä esim. muistisairaan asiakkaan kanssa tehtävään kuntouttavaan puutarhatoimintaan. Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus.

 

Tervetuloa reisipeppuvatsa-jumppaan Liikuntakeskus Buustiin!

Osallistuminen viikkopassilla (10 €) tai 8 €/kerta.

 

Tervetuloa laulamaan karaokea Jokihelmen opiston karaoketunnille!

Vapaa pääsy.

 

Tervetuloa Haapaveden Ladun järjestämälle polkujuoksu/-kävelylenkille!

Yhteislenkki metsäpoluilla, kesto n.  1 h. Juoksijoille 1–3 ryhmää taitotason mukaan, kävelijöille oma ryhmä.

 

Sointukylvyt joka kuukauden eka to Hoitohelmessä. Mutta nyt syksyn eka kylpy poikkeuksellisesti hyvinvointiviikon kunniaksi uimahalilla:

ALLASSOINTUKYLVYT 
Hyvinvointiviikolla  TO 7.9. Haapaveden uimahallilla

klo 19.15
klo 19.45
klo 20.15

Lämpimässä lasten altaassa kellut selälläsi lötköpötköjen ja juoksuvyön avulla. Soitan kelluvia äänimaljoja sekä gongia sointukylpijöiden välittömässä läheisyydessä sekä heidän vatsan ja rinnan päällä. Allassointukylvyssä yhdistyvät lämpimän veden rentouttava vaikutus, painottomuuden tunne, sekä vedessä että ilmassa kulkevat rentouttavat ääniaallot. 10€/hlö kesto 20min, max 10 hlöä/kylpy.
Varaukset Maarit Vähäsaari 0400589481.


Lämpimästi tervetuloa!