TAPAHTUMAKALENTERI | Torstai, syyskuu 8, 2022

Kahvila Myyrilän museolla. Tarjolla suolaista ja makeaa. Tervetuloa!

Avoimet ovet Eläkeliiton Haapaveden yhdistyksen kerhossa. Ohjelmassa mm. luento Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta, arvontaa ja ulkoaktiviteetteja. Tarjolla kahvia ja makkaraa. Tervetuloa!

Kevyt venyttely, hengitysharjoitus ja äänimaljarentoutus työttömille. Ilmoittaudu ennakkoon laittamalla nimesi ja osallistumispäivä viestillä numeroon 040 147 8387. Tervetuloa!

Nuopparin maastopyöräretki 6.-9.-luokkalaisille. Matka noin 15km. Tarjolla makkaraa, kahvia ja mehua. Ilmoittautumiset Suville 5.9. klo 12 mennessä viestillä, p. 044 759 1277. Oma maastopyörä/fatbike/hybridi. Mahdollisuus myös lainata pyörää. Vapaa pääsy.

Power-jumppa. Ennakkoilmoittautumiset p. 040 761 2322. Osallistuminen viikkopassilla 10€. Tuntikuvaukset: www.liikuntakeskusbuusti.fi.

Avoimet ovet Jokihelmen opiston Twerkkaus tutuksi-kurssilla. Vapaa pääsy.

Avoimet ovet Jokihelmen opiston Perusjumppa-kurssilla. Vapaa pääsy.

Spinning. Ennakkoilmoittautumiset p. 040 761 2322. Osallistuminen viikkopassilla 10€. Tuntikuvaukset: www.liikuntakeskusbuusti.fi.

Hyvinvointiluento: Mielen päällä mukavasti - asiaa mielen hyvinvoinnista. Luennoitsijana Marjo Rautaoja. Vapaa pääsy.

Lumimaan ulkoliikunta-alueen avajaiset. Haapaveden Urheilijat esittelevät aluetta ja Powertrainer Pekka Wallin esittelee ulkokuntosalia. Tarjoilua. Lapsille ilmapalloja ja lakuja. Tervetuloa!

Yläkoulun oppilaat ja lukion opiskelijat esittävät: Kaikki nuoret tyypit -musikaali. Ohjaaja Emilia Manninen.

Paikkana yläkoulun juhlatila, opinportaat. Käynti lukion puoleisesta ovesta klo 17.30.

Vapaaehtoinen pääsymaksu.

 

Tervetuloa yhteiselle polkujuoksu- ja kävelylenkille! Tutustutaan yhdessä uusiin polkuihin. Yhteislenkit ovat kaikille avoimia ja ilmaisia!

Read Hour, kirjastolla hiljainen lukutunti.

Vesitreeni. Ei ennakkoilmoittautumisia. Osallistuminen viikkopassilla 10€ + uimalippu. Tuntikuvaukset: www.liikuntakeskusbuusti.fi.