TAPAHTUMAKALENTERI | Tiistai, syyskuu 6, 2022

Afrikan tähti -pihapelit alakoululaisille. Pelit tasatunnein klo 9, 10, 11 ja 12. Tiedustelut ja ennakkoilmoittautumiset 2.9. mennessä: jaana.liukkonen@jedu.fi.

Lättykahvila. Tervetuloa!

Sähköisen asiointikanavan "Omaolo.fi" esittelyä Haapaveden terveyskeskuksessa.

Avoimet ovet Jokihelmen opiston Vesijumppa 1-kurssilla. Vapaa pääsy.

Kevyt venyttely, hengitysharjoitus ja äänimaljarentoutus työttömille. Ilmoittaudu ennakkoon laittamalla nimesi ja osallistumispäiväsi viestillä numeroon 040 147 8387.

Wibit-vesipuisto isossa altaassa. UImataitoisille. Pääsy uintilipulla.

PERHEKAHVILATOIMINNAN KOULUTUS- JA INFOILTA 6.9.2022 klo 17-19

Oulaisten perhekahvila, Oulaistenkatu 37 A-rapun kellarikerros, 86300 Oulainen. Sisäänkäynti A-rapun kellarikerrokseen joen puolelta (Myllykahvilan viereinen kerrostalo).

MLL.n perhekahvila on lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Perhekahvilatoiminnan mahdollistavat vapaaehtoiset, jotka toivottavat kävijät tervetulleeksi.

Olisiko tässä sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä? Tule kuulolle, jutellaan yhdessä mistä toiminnassa on kyse. Koulutus on maksuton, eikä velvoita vielä mihinkään. Toivotamme tervetulleeksi osallistujat miltä tahansa paikkakunnalta!

Ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta tai: piia.korkiakoski@mll.fi, 045 3263 595

Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumislinkki: https://www.olettarkea.fi/kalenteri/perhekahvilatoiminnan-koulutus-ja-i…

Voit osallistua myös TEAMS -etäyhteydellä, ilmoittaudu tätä kautta: https://www.olettarkea.fi/kalenteri/perhekahvilaohjaajien-ja-ohjaamises…

Avoimet ovet Jokihelmen opiston Haala-kuorokurssilla. Vapaa pääsy.

Koko perheen pyöräretki Pusan kaupalle Vattukylän Koivuperälle. Lähtö liikuntahallin pihalta klo 18. Retken pituus n. 15km. Paikan päälle voi tulla myös omatoimisesti. Jouko Aakko esittelee museokauppaa klo 19.00.

"Työ mielessä" -iltapala. Tapahtumassa tietoa työnhakuvelvoitteesta ja työnhakumahdollisuuksista, paikalliset työllisyyshankkeet esittäytyvät. Kävijöille maksuton iltapalatarjoilu ja arvonta (palkintona 50€ lahjakortti). Tule tekemään myös oma makrame-avaimenperä! Tervetuloa!

Aivojumppa ja syvärentouttava sointukylpy. Oma makuualusta, viltti ja tyyny mukaan. Ilmoittautumiset tekstarilla p. 0400 589 481/facessa/whatsappissa. Mukaan mahtuu 15 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaa pääsy.