TAPAHTUMAKALENTERI | Lauantai, kesäkuu 11, 2022

Tapahtuma on osa Suomen Ladun Retkelle-päiviä, jota vietetään 11.-12.6. Järjestämme la 11.6 koko perheen luontoretken Haralammelle. Kokoontuminen liikuntahallin pihalle klo 10, josta yhteislähtö kimppakyydein Haralammelle, autolla pääsee perille saakka. Voit myös mennä omatoimisesti suoraan paikan päälle.
Haralammella tutustumme paikalliseen luontoon, Haralampi on luonnonkaunis metsälampi Humalojalla. Paikalta löytyy myös laavu ja wc. Lammen ympäri kiertää pitkospuut. Laavulla Haapaveden Latu tarjoaa nokipannukahvit, mehua sekä tikkupullanpaistoa. Mukaan voit ottaa myös omia eväitä sekä voit paistaa omia makkaroita. Retki soveltuu koko perheelle.

Reserviläisten ampumakilpailu

Tapahtuma on osa Suomen Ladun Retkelle-päiviä, jota vietetään 11.-12.6. Teemme yhdessä maastopyöräilyretken välillä Lumimaa-Kotakallio-Aakonmaja. Reitin pituus n. 30 km edestakaisin ja matkavauhti n. 10km/h. Retken kesto n. 4 h. Retki soveltuu jo jonkun verran maastopyöräilykokemusta omaaville. Varaa mukaan tarpeeksi omaa evästä ja juomista, pidetään matkalla taukoja tarpeen mukaan. Pieni tauko Kotakallion Laavulla, ja perillä Aakonmajan laavulla pidempi tauko, jossa nuotio ja voit paistaa myös makkaraa. Haapaveden Latu tarjoaa makkarat. Tauon jälkeen paluu takaisin Lumimaahan.
Tervetuloa mukaan rennolle maastopyöräretkelle! 

Tunnelmoimme 40-luvun iskelmien ja sota-ajan kirjeiden parissa, muistaen sotiemme veteraaneja, jotka taistelivat puolestamme. Säestäjinä Noora Repo ja Kalevi Rytky. Laulajat; Marjo Maarala, Tapani Kangasharju, Tapio Saastamoinen, Ville Saukko, Reijo Tuppurainen ja Irma Eskola. Kaikki laulavat soolon duettoja ja myös yhdessä Kirjeet lukevat Maritta Maarala ja Aappo Seppä,