TAPAHTUMAKALENTERI | Lauantai, tammikuu 29, 2022

Kansallista hiihtopäivää vietetään 29.1.2022. Kansallinen hiihtopäivä järjestetään yhteistyössä Suomen Ladun, Suomen Hiihtoliiton, Sydänliiton, Työväen Urheiluliiton ja YLEn kanssa ja tavoitteena on innostaa ihmiset hiihtämään kaikkialla Suomessa. Nappaa sukset kainaloon, virittäydy talven tervehenkisimpään teemapäivään ja hiihdä hyvää mieltä. Osallistu tapahtumaan omalla tyylillä yksin tai yhdessä, tai omia reittejä hiihdellen!

Kaupungin ylläpitämät latuverkostot löydät osoitteesta: https://www.haapavedenurheilijat.fi/hiihto/latukartat/ sekä https://www.haapavesi.fi/sites/haapavesi.jict.fi/files/Vapaa-aika/Vatju…

Suuntaa hiihtoretkesi vaikka Kotakallion laavulle! Kotakallion Laavukahvila on avoinna Kansallisena hiihtopäivänä klo 10-13. Myynnissä kahvia, pulllaa ja makkaraa. Käteismaksu. (Jatkossa laavukahvitus sunnuntaisin alkaen 6.2)
https://haapavedenlatu.suomenlatu.org/

Laavukahvitus Kotakallion laavulla. Myynnissä kahvia, mehua, pullaa ja makkaraa. Käteismaksu. (Jatkossa laavukahvitus sunnuntaisin alkaen 6.2) Tervetuloa kahvittelemaan ja virkistäytymään hiihtoretken lomassa!
https://haapavedenlatu.suomenlatu.org/