TAPAHTUMAKALENTERI | Lauantai, huhtikuu 6, 2019

Värikäs, vauhdikas ja korkealaatuinen showtanssi-esitys. Ensimmäistä kerta tanssiryhmä ARMAGGEDON esiintyy Haapavedellä.
Pääsylippu 5 euroa

Pakohuone nuopparilla 1.-6.4.2019. 

Oletko jo päässyt kokeilemaan pakohuonetta? Nyt on tilaisuutesi, kokoa oma porukka ja lähtekää selvittämään arvoitus!

Kaikille avoin pakohuonekokemus pientä maksua vastaa. Hinta 5€/hlö. Suositeltu ryhmäkoko 3-6hlöä. Ikäsuositus 10v->

Myös työporukat yms. ovat tervetulleita. Pakohuoneen nopeiten ratkaissut ryhmä voittaa lahjakortin. 

Lisätietoa ja varaukset 044 0130 356. 

 

Tervetuloa ratkaisemaan arvoitus!

Too School For Cool on hauska mutta myös koskettava nuortennäytelmä. Se käsittelee kaikkea ikiaikaisista aiheista kuten seksi, rakkaus ja ystävyys ajankohtaisiin aiheisiin kuten taloudellinen eriarvoisuus, kouluampumiset ja kauneusihanteet.

Yksikään toinen ajanjakso ihmisen elämässä ei ole niin vaikea kuin murrosikä. Yhtenäkään toisena ajanjaksona ihmisen kehossa ja psyykessä ei tapahdu yhtä järkyttäviä mullistuksia, eikä yhtenäkään toisena ajanjaksona tarvitse tehdä niin suuria päätöksiä niin hatarilla perusteilla, kuin noina vuosina: nuoret etsivät itseään ja identiteettiään, mutta joutuvat päättämään, mihin haluavat peruskoulun jälkeen ja elämässään suunnata. Lisäksi pitäisi kestää opettajia, rehtoreita, äitejä ja isejä, ja olla samaan aikaan hyvännäköinen, hyväntuoksuinen, suosittu ja normaali. Tämän vuoksi kyseinen kohderyhmä kaipaa kaiken mahdollisen avun, ja mielellään ymmärtävässä, rakastavassa, ironisessa, yllättävässä ja hauskassa muodossa.

Tähän tarpeeseen vastaa Too School For Cool. Näytelmä käy läpi nuorten elämän kipupisteitä ja käännekohtia ja vakuuttaa, että kyllä, on se normaalia.

Ohjaus Pia Varuhin-Palo
Liput 10 euroa. Lippuvaraukset kirjastolta puh. 044 7591256.
Liput lunastettava puoli tuntia ennen esityksen alkua.