Elinkeinopalvelut ja neuvonta

Haapavedellä yritysten toimintaa edistetään joka tilanteessa ja yritystoiminnan tukemiseen on varattu hyvät resurssit. Yritysten auttamiseksi on perustettu Haapaveden Teknologiakylä Oy, jonka tehtävänä on tukea ja auttaa yrittämisen arkea. Haapaveden Teknologiakylä Oy tarjoaa monipuolisia toimitila-, - neuvonta, kehitys- ja koulutuspalveluita. Palveluita löytyy yrittämisen käynnistämiseen ja yrityksille jotka ovat kehittymishaasteiden edessä.

Kehittyvälle yritykselle löytyy apua ja neuvoja miten toimintaa voi viedä eteenpäin ja kehittyä. Osaamista voidaan lisätä koulutuksen muodossa tai yritystä voidaan konsultoida miten kehitysprojektit voidaan toteuttaa ja rahoittaa.

Yritystuki helpottaa yrittämistä ja mahdollistaa uutta toimintaa. Haapavedellä toimivat yritykset voivat hakea yrityksen koon ja hakemusmuodosta riippuen tukea Keskipiste-LEADER -ohjelmasta, ELY-keskuksen maaseutuohjelmasta tai ELY-keskuksen yritysosastolta.

Tukimuodot voivat olla esimerkiksi kehittämistukea, investointitukea, käynnistystukea, tukea ensimmäisen vieraan työntekijän palkkaamiseen, energiatukea, kuljetustukea, tutkimus ja tuotekehitystukea tai kansainvälistymistukea.

Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Tarmo Pallari puh. 044 7591 306 tai s-posti: tarmo.pallari(a)haapavesi.fi

Haapaveden Teknologiakylä Oy