Ajankohtaista

 

KEHITYSVAMMAHUOLLON KYYDITYSTEN KILPAILUTUS

Kysymykset ja vastaukset koskien Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen kehitysvammahuollon kuljetuspalvelutarjouspyyntöä.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

TARJOUSKILPAILU LÄHITUOTTEISTA

Haapaveden kaupungin ruokapalvelut pyytää tarjouksia tarjouspyynnössä mainittujen tuotteiden toimittamisesta satokaudella 1.9.2014 - 31.8.2015.
Tarjous on jätettävä suljettuna 18.6.2014 klo 12.00 mennessä.

Tarjouspyyntö

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

PERUNATARJOUSKILPAILU

Haapaveden kaupungin ruokapalvelut sekä Pyhännän kunta pyytävät tarjouksia I-luokan raa'an, kuoritun ruokaperunan, kypsän perunan sekä tuoreiden juuresten, vihannesten ja hedelmien toimittamisesta Haapaveden kaupungin ja Pyhännän kunnan ruokapalveluyksiköihin satokaudella 1.9.2014-31.8.2016.

Tarjous on jätettävä kirjallisena suljettuna 18.6.2014 klo 14.00 mennessä.

Tarjouspyyntö
Tuoretuotteet yhteismäärät 2014-2016

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Esikouluun ilmoittautuminen lukuvuodelle 2014 - 2015

V. 2008 syntyneille on postitettu ilmoittaumislomake sekä saatekirje.

Ilmoittautuminen esikouluun 19.2.2014 mennessä.

Ilmoittautumislomake tästä linkistä

Kirjelmä tästä linkistä

Kysymykset ja vastaukset koskien Haapaveden Pappilantien uuteen päiväkotiin hankittavien kalusteiden tarjouspyyntöä:

1. Hyväksyttekö pukeutumispenkin, jonka istuinkorkeus on 37 cm? Mitä materiaalia tarkoitetaan liukastumista estävällä pinnoitteella?

Penkin korkeus määritelty aikuisen työasennolle parhaaksi korkeuden ollessa 42-44 cm, joten alle 40 cm korkeutta emme hyväksy. Pinnoitetta ei ole määritelty. Tarjoaja voi tarjota käyttämänsä pinnoitteen huomioiden lasten turvallisuuden pukemistilanteessa. Tarjouksen mukana on toimitettava selitys pinnoitteen liukastumisen estämiskyvystä.

2. Tarjouspyynnöllä on määritelty pöydän korkeudeksi 72 cm? Voimmeko tarjota 73 cm korkean pöydän? Tämän korkuinen pöytä sopii käytettäväksi korkeiden lasten tuolien ja aikuisten tuolien kanssa.

Pöydän korkeus on määritelty tarjouspyynnössä yleisimmin käytössä olevan korkeuden 72 cm mukaisena. Pöydän korkeus voi olla myös 71-73 cm, mikäli lasten korkeat tuolit sekä aikuisten tuolit ovat yhteen sopivia pöydän kanssa.

3. Voimmeko tarjota istuintyynyt (nro 20) irrotettavalla polyesterpäällisellä? Suosittelemme istuintyynyjen kankaaksi kestävää 100% polyesterkangasta, joka on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana?

Istuin tyynyt ovat tarkoitettu käytettäväksi lisätyynyinä akustisen seinäkoristeen kanssa. Päälliset voivat olla myös muuta kuin puuvillaa kunhan ne ovat irrotettavat, vesipestävät ja kulutusta kestävää kangasta sekä yhteensopivat seinäkoristeen kanssa.

4. Voimmeko tarjota lakattua massiivikoivua olevan pinottavan tuolin?

Tuoli voi olla myös pinottava massiivikoivuinen tuoli, mikäli tuoli ei vie varastoituna tilaa paljon enemmän kuin taivutetulla rungolla oleva tuoli

Tarjouspyyntö Haapaveden Pappilantien uuteen päiväkotiin hankittavista kalusteista; tarjousten tulee olla perillä viimeistään torstaina 17.10.2013 klo 12:00 mennessä

   - tarjouksen liite